NYHETER.

I MAJ STARTADE MAIA OCH JAG PÅ INOFFICIELLT WORKNING TEST I STÄTTARED. MAIA LEVERERADE HEM ETT EXECELLENT PÅ FINA 81 POÄNG. ROLIGT ATT VARA UTE OCH KÄNNA PÅ OM VI HÅLLER FÖR TÄVLING, NERVÖST SÅ KLART MEN MEST KUL!

Glädje.

09.03.2023

Vi kan konstatera att alla tecken tyder på att Nessa är dräktig och går allt som det ska väntar vi valpar till slutet av mars.

VALPAR 2023.

30.01.2023

NESSA ÄR NU PARAD MED BENSON (BREAMSDOWN BENJAMIN), VI FÖRVÄNTAR OSS TREVLIGA, ROBUSTA OCH ARBETSVILLIGA HUNDAR.

I höstas fick jag frågan om jag kunder skriva en text om valpen och vad jag ser som viktigt den första tiden. Den texten har nu publicerats i Apportören nr 4 -2022. Känner mig stolt över att jag tog mig tiden, satte mig ner och utvecklade mina tidigare anteckningar kring valpen och den viktiga grunden. Den texten och innehållet tror...

I slutet av november så fick jag en sådan härliga uppdatering från Simon och Kiara (Derivas Craic Play Is The Way). Blir så otroligt glad och lycklig över att deras glädje till att arbeta ihop lönar sig. Mycket hårt arbete och lärdomar på vägen. Den 20 november tävlade de klass 2 TSM Nosework. Och rapporterna säger att Kiara briljerade och...

Äntligen.

05.10.2022

Vill även säga ÄNTLIGEN var Nessa och jag på prov igen, vi har haft lite otur med sårskador och löp när det varit provsäsong men den 27/9 var det dags. Vi fick med oss ett excellent som är ett kvalificerande resultat vilket är vårt andra så nu får vi starta i elitklass. Duktiga härliga Nessa!

Ännu en gång har duktiga Kira och hennes husse Simon lyckats i Nosework - den 29/8 satte de alla söken, fick diplom och uppflyttning till klass 2. Heja! Mäkta mallig över er, det är så roligt att följa er utveckling och hur fint du Simon för Kiara.