NYHETER.

Det har kommit förfrågningar om vi kommer ha fler valpkullar under 2020 och det enkla svaret på det är nej, det kommer vi inte. Nu ska vi fokusera på att komma i balans, träna, tävla och jaga.

Igår tävlade Kiara (Derivas Craic Play Is Theway) Nose Work, inte nog med att hon och husse tog sitt sista diplom i klass 1 utan det vann utomhussöket och faktiskt hela tävlingen. Kan inte vara stoltare - jag vet vilket arbete som ligger bakom varje framgång. Det absolut roligaste är att se hur roligt Kiara tycker att det är, kolla...

Sitter här och tänker tillbaka på 2017 och tiden med vår första valpkull, ett minne för livet. Titta in på nya sidan för valp-kullar.

Igår debuterade Nessa på sin första stora jakt. Hon har tidigare varit med på gårdsplanen och i miljön men igår var det äntligen dags i och med att mamma Angel just nu går lite på viloläge. Debuten gick precis så som jag önskat - hon var stadig vid min sida, hon förstod vad arbetet gick ut på och jobbade...

Då har vi satt planen i verket och väntar på att en rundning på Angelsmage ska synas. Angel (Minnows Deriva) och Benson (Breamsdown Benjamin, ägs av Charlotte Lindell, Minnows) har haft en lyckad date.