VALP-KULLAR.

SÅ VÄNTAR VI PÅ VÅR TREDJE KULL OCH DEN KULL JAG INTE TÄNKTE SKULLE BLI UNDER 2020 MEN MAN SKA ALDRIG SÄGA ALDRIG. NU VAR OMSTÄNDIGHETERNA RÄTT OCH VI SER NESSAS MAGE VÄXA OCH HOPPAS ATT DET KOMMER FINA VALPAR I BÖRJAN AV NOVEMBER - TREDJE KULLENS NAMN ÄR INTE BESTÄMT ÄNNU MEN KANSKE NÅGOT ÅT "UPS-A-DAISY". 


VÅR ANDRA KULL - LUCKY-STAR SYSTRARNA. DESSA TVÅ KOM I STORMIGASTE JANUARI NÅGONSIN OCH DET HAR TAGIT SING PLATS I VÅRT HEM. NÄR DET BARA ÄR  TVÅ KOMMER MAN SÅ NÄRA OCH SER PERSONLIGHETERNA PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT. DE HAR VARIT RIKTIGA YRVÄDER OCH DET SKA BLI SÅ ROLIGT ATT FÖLJA DERAS UTVECKLING. 

DET BLEV EN LITEN KULL  SOM FÖDDES 24/1-2020,  DE GÅR NU UNDER NAMNET LUCKY STAR-KULLEN. 

TVÅ TIKAR, EN GUL OCH EN SVART GÖMDE SIG I ANGELS JÄTTE MAGE. VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT ALLT GÅTT BRA SÅ HÄR LÅNGT. VI ÄR PÅ 10:E DYGNET OCH DET ÄR TVÅ SMÅ LAGOM RUNDA PRINSESSOR SOM LIGGER I VALPLÅDAN. 

Just nu går vi i väntans tider och tittar på Angelsmagen om den växer. Planerad födsel i slutet på januari. Hör gärna av dig om du är intresserad av en valp! Namnet på denna kull är inte bestämt men det kan luta åt Lucky-kullen.


VÅR FÖRSTA KULL KALLAS PLAY-KULLEN OCH FICK ALLA NAMN INSPIRERADE AV DEN GLÄDJE LABRADOREN GER. 7 FINA VALPAR FÖDDES HÄR HEMMA DEN 19 MARS 2017. MER UPPDATERINGAR OM KULLEN KOMMER HÄR OCH UNDER NYHETER.