VALP-KULLAR.


VI KOMMER INTE ATT HA NÅGRA VALPAR I VÅR, VI PLANERAR FÖR LABRADOR VALPAR UNDER VÅREN 2025. COCKER VALPAR KOMMER ATT SKJUTAS PÅ FRAMTIDEN, VI ÅTERKOMMER NÄR VI VET MER.

ÄR DU INTRESSERAD AV VALP FRÅN OSS OCH ATT VARA MED PÅ RESAN FRAM TILL NÄSTA KULL ÄR DU VÄLKOMMEN ATT MAILA OSS: annakericsson@hotmail.com


TIDEN HAR FLUGIT I VÄG UNDER VÅREN MED VALPARNA I HEART OF GOLD KULLEN. UNDERBARA LIVLIGA NYFIKNA ROBUSTA VALPAR SOM NU UTFORSKAR LIVET MED SINA FAMILJER. VI HAR HAFT FÖRSTA VALPTRÄNINGEN OCH DET SER BARA FINT UT. SKA BLI SÅ ROLIGT ATT FÖLJA ER! 

NU HAR NESSAS VALPAR KOMMIT, DET BLEV EN LITEN TRIO PÅ TVÅ TIKAR OCH EN HANE. BÅDE VALPAR OCH SUPERMORSAN NESSA MÅR BRA. EN JÄMN OCH FIN KULL SOM VI SER FRAMEMOT ATT FÖLJA. NU LIGGER LUGNET I VALPLÅDAN MEN OM NÅGON VECKA VÄNTAR VI OSS LITE RÖJ OCH BUS. KULLNAMNET ÄR THREE HEARTS OF GOLD.


VALP PLANER FÖR 2023

NESSA ÄR NU PARAD MED  BENSON (BREAMSDOWN BENJAMIN), VI FÖRVÄNTAR OSS TREVLIGA, ROBUSTA OCH ARBETSVILLIGA HUNDAR.

VI VÄNTAR NU PÅ TECKEN PÅ DRÄKTIGHET OCH TAR DET LITE LUGNARE OM DAGARNA.

VALPARNA BERÄKNAS TILL I SLUTET PÅ MARS. 

ÄR DU INTRESSERAD AV VALP FRÅN DENNA KULL? Vi har flera som redan står på väntelistan och har väntat på valp från Nessa men det finns utrymme för några till. Är du jägare och vill ha en trevlig och arbetsvillig jaktkompis, är du en husse/matte som vill arbeta aktivt med din träningskompis och kanske tävla i någon av alla hundsportsgrenar, är du en van jaktlabbe ägare som gärna vill ha en arbetsvillig och glad kompis i din vardag eller kanske ska du skaffa din första jaktlabrador och vill göra det som krävs för att få ett gott samarbete då är du varmt välkommen att höra av dig via mail.LABRADORVALPAR EFTER NESSA - NESSA BERÄKNAS LÖPA I FEBRUARI/MARS 2023. 


ÄR DU INTRESSERAD AV VALP FRÅN OSS? SKRIV ETT MAIL: annakericsson@hotmail.com


COCKER VALPAR 2022.

TYVÄRR KOMMER VI ATT SKJUTA PÅ DEN PLANERADE PARNINGEN DÅ SALLY ÄNNU INTE GÅTT I LÖP, DET GÖR ATT VI BEHÖVER SKJUTA PÅ VÅRA PLANER. VI PLANERAR FÖR ATT KUNNA PARA SALLY UNDER VÅREN 2023, ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HÄNGA KVAR PÅ INTRESSELISTAN? HÖR AV DIG VIA MAIL. 


VI PLANERAR FÖR ATT PARA SALLY TILL VÅREN. DET BLIR VÅR FÖRSTA COCKER KULL OCH VÅR FÖRSTA  COCKER KULL I DERIVAS CRAIC. SALLY ÄR EN BALANSERAD OCH BEHAGLIG COCKER TIK SOM JAGAR MED STOR ENERGI OCH GLÄDJE. ÄR DU INTRESSERAD AV EN VALP EFTER SALLY? KONTAKTA  OSS VIA MAIL. 


TÄNK ATT NU ÄR ALLA  FRIRÖNTGADE I HÖFTER OCH ARMBÅGAR  - GRATTIS FINA FULL OF KINDNESS - KULLEN! 

FULL OF KINDNESS KULLEN HAR TRÄNINGSTRÄFFAR EN GÅNG I MÅNADEN OCH DET ÄR SÅ SPÄNNANDE ATT FÖLJA DERAS UTVECKLING. HÄR NEDAN HAR VI KINGEN, SÖREN OCH FREDDIE.

7 VECKOR GAMLA OCH HELT UNDERBARA - FULL OF KINDNESS KULLEN HAR VARIT EN JÄMN OCH HÄRLIG KULL ATT FÖLJA, DE HAR VARIT LAGOM GALNA, NYFIKNA OCH GLADA. 9 SMÅ GULLUNGAR SOM UTFORSKADE OCH TESTADE ALLT SOM KOM I DERAS VÄG, DET HAR VARIT EN FIN RESA IHOP.

VÅR TREDJE KULL "FULL OF KINDNESS" HAR NU KOMMIT  OCH ALLA MÅR BRA OCH UTVECKLAS FINT, DE ÄR 9 VALPAR, 5 POJKAR OCH 4 TÖSER. DE ÄR NU 3 VECKOR OCH VI KOMMER BYGGA UT VALPLÅDAN IDAGARNA, FÖR NU BÖRJAR ÄVENTYRET. ALLA VALPAR ÄR PLACERADE OCH DET ÄR SNART DAGS FÖR FÖRSTA BESÖKET SOM VI KOMMER ATT FÖRSÖKA GENOMFÖRA TROTS COIVD-19. DET BLIR SÅ KLART ANNORLUNDA ÄN DET HADE VARIT ANNARS DÅ VI INTE KOMMER KUNNA VÄLKOMNA HELA VALPKÖPAR-FAMILJEN UTAN BEGRÄNSA OSS TILL 1-2 PERSONER. 


SÅ VÄNTAR VI PÅ VÅR TREDJE KULL OCH DEN KULL JAG INTE TÄNKTE SKULLE BLI UNDER 2020 MEN MAN SKA ALDRIG SÄGA ALDRIG. NU VAR OMSTÄNDIGHETERNA RÄTT OCH VI SER NESSAS MAGE VÄXA OCH HOPPAS ATT DET KOMMER FINA VALPAR I BÖRJAN AV NOVEMBER - TREDJE KULLENS NAMN KOMMER VARA "FULL OF KINDNESS". 


VÅR ANDRA KULL - LUCKY-STAR SYSTRARNA. DESSA TVÅ KOM I STORMIGASTE JANUARI NÅGONSIN OCH DET HAR TAGIT SING PLATS I VÅRT HEM. NÄR DET BARA ÄR  TVÅ KOMMER MAN SÅ NÄRA OCH SER PERSONLIGHETERNA PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT. DE HAR VARIT RIKTIGA YRVÄDER OCH DET SKA BLI SÅ ROLIGT ATT FÖLJA DERAS UTVECKLING. 

DET BLEV EN LITEN KULL  SOM FÖDDES 24/1-2020,  DE GÅR NU UNDER NAMNET LUCKY STAR-KULLEN. 

TVÅ TIKAR, EN GUL OCH EN SVART GÖMDE SIG I ANGELS JÄTTE MAGE. VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT ALLT GÅTT BRA SÅ HÄR LÅNGT. VI ÄR PÅ 10:E DYGNET OCH DET ÄR TVÅ SMÅ LAGOM RUNDA PRINSESSOR SOM LIGGER I VALPLÅDAN. 

Just nu går vi i väntans tider och tittar på Angelsmagen om den växer. Planerad födsel i slutet på januari. Hör gärna av dig om du är intresserad av en valp! Namnet på denna kull är inte bestämt men det kan luta åt Lucky-kullen.


VÅR FÖRSTA KULL KALLAS PLAY-KULLEN OCH FICK ALLA NAMN INSPIRERADE AV DEN GLÄDJE LABRADOREN GER. 7 FINA VALPAR FÖDDES HÄR HEMMA DEN 19 MARS 2017. MER UPPDATERINGAR OM KULLEN KOMMER HÄR OCH UNDER NYHETER.