VALP-KULLAR.


KOMMANDE KULL/KULLAR 2021 OCH 2022. 

SOM DET SER UT NU SÅ PLANERAR VI FÖR EN LABBE KULL OCH JAKTCOCKER KULL UNDER VÅREN 2022. EVENTUELLT SÅ KANSKE DET BLIR EN KULL LABBAR HÖSTEN 2021 MEN DET ÄR HÖGST EVENTUELLT.


FULL OF KINDNESS KULLEN HAR TRÄNINGSTRÄFFAR EN GÅNG I MÅNADEN OCH DET ÄR SÅ SPÄNNANDE ATT FÖLJA DERAS UTVECKLING. HÄR NEDAN HAR VI KINGEN, SÖREN OCH FREDDIE.

7 VECKOR GAMLA OCH HELT UNDERBARA - FULL OF KINDNESS KULLEN HAR VARIT EN JÄMN OCH HÄRLIG KULL ATT FÖLJA, DE HAR VARIT LAGOM GALNA, NYFIKNA OCH GLADA. 9 SMÅ GULLUNGAR SOM UTFORSKADE OCH TESTADE ALLT SOM KOM I DERAS VÄG, DET HAR VARIT EN FIN RESA IHOP.

VÅR TREDJE KULL "FULL OF KINDNESS" HAR NU KOMMIT  OCH ALLA MÅR BRA OCH UTVECKLAS FINT, DE ÄR 9 VALPAR, 5 POJKAR OCH 4 TÖSER. DE ÄR NU 3 VECKOR OCH VI KOMMER BYGGA UT VALPLÅDAN IDAGARNA, FÖR NU BÖRJAR ÄVENTYRET. ALLA VALPAR ÄR PLACERADE OCH DET ÄR SNART DAGS FÖR FÖRSTA BESÖKET SOM VI KOMMER ATT FÖRSÖKA GENOMFÖRA TROTS COIVD-19. DET BLIR SÅ KLART ANNORLUNDA ÄN DET HADE VARIT ANNARS DÅ VI INTE KOMMER KUNNA VÄLKOMNA HELA VALPKÖPAR-FAMILJEN UTAN BEGRÄNSA OSS TILL 1-2 PERSONER. 


SÅ VÄNTAR VI PÅ VÅR TREDJE KULL OCH DEN KULL JAG INTE TÄNKTE SKULLE BLI UNDER 2020 MEN MAN SKA ALDRIG SÄGA ALDRIG. NU VAR OMSTÄNDIGHETERNA RÄTT OCH VI SER NESSAS MAGE VÄXA OCH HOPPAS ATT DET KOMMER FINA VALPAR I BÖRJAN AV NOVEMBER - TREDJE KULLENS NAMN KOMMER VARA "FULL OF KINDNESS". 


VÅR ANDRA KULL - LUCKY-STAR SYSTRARNA. DESSA TVÅ KOM I STORMIGASTE JANUARI NÅGONSIN OCH DET HAR TAGIT SING PLATS I VÅRT HEM. NÄR DET BARA ÄR  TVÅ KOMMER MAN SÅ NÄRA OCH SER PERSONLIGHETERNA PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT. DE HAR VARIT RIKTIGA YRVÄDER OCH DET SKA BLI SÅ ROLIGT ATT FÖLJA DERAS UTVECKLING. 

DET BLEV EN LITEN KULL  SOM FÖDDES 24/1-2020,  DE GÅR NU UNDER NAMNET LUCKY STAR-KULLEN. 

TVÅ TIKAR, EN GUL OCH EN SVART GÖMDE SIG I ANGELS JÄTTE MAGE. VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT ALLT GÅTT BRA SÅ HÄR LÅNGT. VI ÄR PÅ 10:E DYGNET OCH DET ÄR TVÅ SMÅ LAGOM RUNDA PRINSESSOR SOM LIGGER I VALPLÅDAN. 

Just nu går vi i väntans tider och tittar på Angelsmagen om den växer. Planerad födsel i slutet på januari. Hör gärna av dig om du är intresserad av en valp! Namnet på denna kull är inte bestämt men det kan luta åt Lucky-kullen.


VÅR FÖRSTA KULL KALLAS PLAY-KULLEN OCH FICK ALLA NAMN INSPIRERADE AV DEN GLÄDJE LABRADOREN GER. 7 FINA VALPAR FÖDDES HÄR HEMMA DEN 19 MARS 2017. MER UPPDATERINGAR OM KULLEN KOMMER HÄR OCH UNDER NYHETER.