Mallighet på hög nivå för Derivas Craic

20.02.2024

Jag har varit dålig på att uppdatera men här kommer ett urval av fina resultat för Derivas Craic hundar. Det är  roligt att vi har meriter i jaktapportering, rallylydnad, lydnad och nosework nu, heja oss! 

Anne och Doris
Anne och Doris

Anne Håkenstad och Doris har avancerat nu fått mellan titel RLLIII (i Sverige skulle vi säga RLD Avancerad), jag är så stolt och glad för Doris och Anne. Framförallt för att det ser så himla härligt ut när de tävlar och tränar, vilket samarbete och glädje! Heja! 

Kiara
Kiara

Kiara och Simon tävlar i Nosework och har nu avancerat till klass 3 och tävlar på för att ta sig vidare. Att se Kiara i arbete när hon söker är en fröjd och Simon läser henne så fint, ofta får de med sig SSE (särskilt samspelt ekipage) snacka om samarbete! Det är svårt och snårigt att hitta alla gömmor i klass 3 men jag är övertygad om att de snart är i vidare. Ni är grymma! 

Alba och Cathrine
Alba och Cathrine

Alba och Cathrine har även de tävlat i Rallylydnad och på två tävlingar med dubbla starter har de med sig fyra kvalificerande resultat. Alba och Cathrine bor jag nästa granna med mig och jag har förmånen att följa dem på nära håll och vilken utveckling! Att se samarbetet och glädjen mellan dom är så fint. De har även lyckats att få kvalificerande resultat för Start klass på lydnads planen.