Planer och förberedelser.

25.01.2021

Då är planer och förberedelser i full gång, stolt och glad kan jag meddela att vi hittat en "perfect match" till Angel i Masterkey´s Fax Darcy. Angel löper nu och vi kommer parar inom kort.

Angel är en tik med stor arbetslust och en underbar personlighet. Vi apporterar på större och mindre fågeljakter. Angel är en härlig jaktkamrat, roligt träningskompis och en ljuvlig familjemedlem. Detta är Angels sista kull och i hennes tidigare kullar har vi sett avkommor som är balanserade, robusta och arbetsvilliga.

Minnows Deriva - SE28100/2013

https://www.rasdata.nu/labrador/hund/2013/s2810013.htm

Darcy är en trevlig, lättförd hane som gärna samarbetar. Han har mycket motor och gillar att jobba i all slags terräng och vatten. Darcy är spontan på vilt och har en mycket fin viltfinnarförmåga. Han är social och snäll mot både barn, katter och andra djur.

Masterkey´s Fax Darcy - SE21432/2016

https://www.rasdata.nu/labrador/hund/2016/s2143216.htm

Med denna kull så får vi in allt vi önskar vad gäller linjer, hälsa och arbetslust. Vi hoppas på balanserade, öppna och arbetsvilliga valpar. Tusen tack till Mari Andersson som lånar ut sin fina Darcy till detta äventyr. Tack även till Mikael Rönnbäck på Masterkey´s och Charlotte Lindell Minnows kennel som ser till att vi har dessa fina linjer att avla vidare på.

Är du intresserad av valp från denna kull?

Skicka PM eller mail (mail hittar du via vår hemsida)

www.derivascraic.se